+31 76 - 5331331

Glasvezel De Trompet in Heemskerk

Op bedrijventerrein de Trompet in Heemskerk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Zakelijk Glasvezel wordt in alle straten van het terrein geleverd tegen standaard tarieven. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Trompet

Zakelijk Glasvezel kent voor de realisatie van een nieuwe aansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Dit proces is onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de levertijd verder kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, etc.

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Naast Zakelijk Internet is het mogelijk om verschillende aanvullende diensten af te nemen. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog véél meer. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om verschillende diensten te stapelen of om diensten gemakkelijk aan te passen. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding afgenomen kunnen worden, wordt bepaald door de capaiciteit van de glasvezelverbinding.