+31 76 - 5331331

Glasvezel Heemskerk

In Heemskerk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heemskerk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heemskerk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven in Heemskerk

Op elke locatie in Heemskerk gelden unieke glasvezeltarieven. Tarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager uitvallen. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Heemskerk met onze uitgebreide postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel delen in Heemskerk

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.