Glasvezel Heemskerk

In Heemskerk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heemskerk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Heemskerk

Heemskerk beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel biedt met een capaciteit van 1 Gbit/s een toekomstvast groeipad voor uw organisatie op het gebied van zowel capaciteit als diensten.

De Houtwegen

Op bedrijventerrein De Houtwegen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijventerrein De Houtwegen beschikt over parkmanagement en kent een goede bereikbaarheid via de Rijkstraatweg en de Westelijke Randweg.

De Trompet

Op bedrijventerrein De Trompet ligt een glasvezelnetwerk. Dit glasvezelnetwerk is in de zomer van 2016 aangelegd onder de naam Glasnet Heemskerk en is een zogenaamd "open" netwerk. Dankzij een ondergronds mantelbuizenstelsel zijn er in vrijwel alle straten van het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig waardoor bedrijven eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden kunnen beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting. Zakelijk Glasvezel biedt alle bedrijven op bedrijventerrein De Trompet de mogelijkheid om gebruik te maken van de (aller)nieuwste digitale diensten die zonder het glasvezelnetwerk niet afgenomen zouden kunnen worden.

Zakelijk Glasvezel delen in Heemskerk

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.