Glasvezel Heel

In Heel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heel Beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Panheel

In Panheel dat hoort bij Heel zijn vanwege de gunstige ligging langs de A2 vele bedrijven en fabrieken gevestigd. In dit gebied zijn er goede mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Met Zakelijk Glasvezel bent u zeker van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.


Heel maakt onderdeel uit van de gemeente Maasgouw