+31 76 - 5331331

Glasvezel De Kampen in Hedel

Op bedrijventerrein de Kampen in Hedel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Bekijk de glasvezeltarieven in de Kampen

De glasvezeltarieven in de Kampen zijn uniek per locatie. Deze tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in de Kampen aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.