+31 76 - 5331331

Glasvezel Hedel

In Hedel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Hedel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hedel die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Hedel

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook in de aanvraag vermelden. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Overige bedrijfslocaties in Hedel

Kronenburgpark, De Kampen-Noord