+31 76 - 5331331

Glasvezel Rhijnenburg in Hazerswoude-Rijndijk

Op het bedrijventerrein Rhijnenburg in Hazerswoude-Rijndijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Rhijnenburg

Zakelijk Glasvezel kent in het geval van een nieuwe aansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Rhijnenburg komt er een hoop kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Extra zekerheid voor uw verbinding

Indien het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. Door uw verbinding redundant uit te voeren heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch gescheiden netwerk van verschillende internetproviders. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en ook welke redundante varianten het beste bij uw bedrijfssituatie aansluiten.