Glasvezel Hauwert

In Hauwert zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hauwert beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven in Hauwert

De glasvezeltarieven in Hauwert zijn uniek per locatie. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Hauwert is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Glasvezelverbinding delen in Hauwert

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige partijen. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere partijen hebben geen toegang tot uw diensten.