+31 76 - 5331331

Glasvezel Haulerwijk

In Haulerwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Haulerwijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel in Haulerwijk

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Het is op dit groeipad mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is er de mogelijkheid om over slechts een verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.


Haulerwijk maakt onderdeel uit van de gemeente Ooststellingwerf