+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvenpark H2O in Hattemerbroek

Op het Bedrijvenpark H2O in Hattemerbroek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op Bedrijvenpark H2O

Op Bedrijvenpark H2O zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk. Bekijk de tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie op Bedrijvenpark H2O aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck.

IP Bellen over glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om uw telefoonverkeer op een veilige en betrouwbare manier af te handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel telefonie als data worden over deze verbinding gescheiden getransporteerd. U heeft hiervoor de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. U kunt uw huidige telefooncentrale op locatie voorzien van een SIP Trunk om uw telefoonverkeer aan te sluiten op het IP-netwerk. Daarnaast kunt u dezelfde functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale huren met Hosted Telefonie, zonder dat u hiervoor zelf investeringen hoeft te verrichten.


Meer informatie over Bedrijvenpark H2O is beschikbaar op www.bedrijvenparkh2o.nl