Glasvezel Hattemerbroek

In Hattemerbroek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hattemerbroek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijvenpark H2O

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hattemerbroek die gevestigd zijn op het bedrijvenpark H2O.

Vestigingen koppelen met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook mogelijk om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel over internet te bouwen met behulp van een managed firewall.

Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel aangenamer, omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.