Glasvezel Hattem

In Hattem zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hattem beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Doornkamp. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de woonwijken, bedrijvenlocaties en omliggende kernen.

Doe de glasvezel postcodecheck

De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezel op de bedrijventerreinen in Hattem

Hattem kent twee bedrijventerreinen. Beide terreinen beschikken over een uitstekende glasvezelinfrastructuur, waardoor bedrijven, die hier gevestigd zijn, kunnen beschikken over snelle internet verbindingen met snelheden tot 10 Gbit per seconde. Glasvezel biedt uw organisatie een toekomstvast groeipad.

Het Veen

Op bedrijventerrein Het Veen is een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben hierdoor de mogelijkheid om eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

De Netelhorst

Voor bedrijventerrein de Netelhorst geldt in feite hetzelfde. Ook hier zijn snelle internet verbindingen over glasvezel te leveren. Het bedrijventerrein wordt omringd door diverse spoorlijnen en is bereikbaar via de Gelderse Dijk en de Zuidzeestraatweg.