+31 76 - 5331331

Glasvezel Zwartewater in Hasselt

Op het bedrijventerrein Zwartewater in Hasselt ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting op het industrieterrein Zwarte Water zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Zwartewater

In Zwartewater zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de aansluitkosten lager zijn. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Zwartewater, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.