Glasvezel Molenerf in Harskamp

Op het bedrijventerrein Molenerf in Harskamp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In Harskamp ligt het bedrijventerrein Molenerf. Het terrein is via de N310 bereikbaar.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Molenerf

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, zo ook in Molenerf. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de aansluitkosten lager zijn. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Molenerf is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.