+31 76 - 5331331

Glasvezel Harmelen

In Harmelen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Harmelen beschikt over een goede digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Ambachtsheerelaan. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels in ringen naar de woonwijken, bedrijvenlocaties en het buitengebied.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Harmelen die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het afnemen van Zakelijk Glasvezel zonder Zakelijk Internet is helaas niet mogelijk. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst veel aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP bellen, SIP Trunk Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezel access bepaald hoeveel diensten er maximaal kunnen worden afgenomen over de glasvezelverbinding. U bent vrij om verschillende diensten te stapelen of om diensten aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Deel uw glasvezelverbinding in Harmelen

Bent u met meerdere partijen gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en wilt u kosten besparen? Dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Bij het delen van een glasvezelverbinding zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat een deel van deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Vervolgens heeft iedere partij de mogelijkheid om verschillende diensten af te nemen van IP Visie, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. Om de privacy te waarborgen zijn alle afgenomen diensten afgeschermd van de overige partijen.