+31 76 - 5331331

Glasvezel Trebol-Kanaalweg in Harlingen

Op het bedrijventerrein Trebol-Kanaalweg in Harlingen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gelegen kunnen eenvoudig op dit netwerk worden aangesloten tegen standaard tarieven. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het eenvoudig om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen aan elkaar te koppelen wordt er één centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast kunnen bedrijfsvestigingen ook worden gekoppeld met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Tevens is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Op deze wijze worden werkzaamheden in de Cloud veel prettiger, doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw serverapparatuur.

Zakelijk Glasvezel tarieven op Trebol-Kanaalweg

Op bedrijventerrein Trebol-Kanaalweg gelden voor iedere bedrijfslocatie unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.