+31 76 - 5331331

Glasvezel Oostpoort in Harlingen

Op bedrijventerrein Oostpoort in Harlingen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Oostpoort

Op bedrijventerrein Oostpoort zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per locatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn voor het grootste deel afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk kan worden gekoppeld aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Bent u in het bezit van een telefooncentrale en wenst u gebruik te maken van de voordelen van VoIP telefonie, dan kunt u gebruik maken van een SIP Trunk. Bent u niet in het bezit van een telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan kunt u deze functionaliteit huren met Hosted Telefonie.