+31 76 - 5331331

Glasvezel Koningsbuurt in Harlingen

Op bedrijventerrein Koningsbuurt in Harlingen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Koningsbuurt

Het is mogelijk om een glasvezzelverbinding te delen om zo te besparen op de kosten. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient een van de partijen aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant draagt de verantwoordelijkheid voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten gedeeltelijk doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten afnemen bij IP Visie, waarbij iedere partij individueel wordt gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Het is mogelijk om via een zakelijke glasvezelverbinding op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Zowel data als telefonie worden dan gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. U heeft hiervoor de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) dienten. Bent u in het bezit van een telefooncentrale en wenst u te profiteren van de voordelen van IP? Dan kan er gebruik worden gemaakt van een SIP Trunk. Daarnaast is het mogelijk om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren, zonder zelf hiervoor investeringen hoeven te verrichen, met Hosted Telefonie.