+31 76 - 5331331

Glasvezel Industriehaven in Harlingen

Nabij de Industriehaven in Harlingen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk tegen standaard tarieven. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op de Industriehaven aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. In de aanvraag dient u ook op te geven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged routervariant. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kan worden aangevraagd bij een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een prijsopgave.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op de Industriehaven

Voor een nieuwe glasvezel aansluiting bedraagt de levertijd 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een glasvezelaansluiting op de Industriehaven komt er een hoop kijken. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, aanvragen van benodigde vergunningen en meer...