+31 76 - 5331331

Glasvezel Hermes in Harlingen

Op het bedrijventerrein Hermes in Harlingen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk tegen standaard tarieven. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Zonder deze standaarddienst is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast Zakelijk Internet heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, SIP Trunk, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt verschillende diensten stapelen of gemakkelijk aanpassen, totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Hermes aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal benodigde bedrijfs- en locatiegegevens dient in de aanvraag opgegeven te worden welke diensten u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Bedrijventerrein Hermes ligt in een milieuzone