+31 76 - 5331331

Glasvezel Harlingen

In Harlingen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Harlingen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Harlingen

Harlingen beschikt over een eigen glasvezel ring, waardoor bedrijven vrijwel overal in de gemeente gunstig kunnen worden aangesloten. Het middelpunt van alle infrastructuur is de grote centrale aan de Almenumerweg in het centrum van de stad. Vanaf hier lopen diverse glasvezelringen door de stad naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. KPN heeft begin 2000 fors geïnvesteerd in de aanleg van glasvezel voor bedrijven. De belangrijkste industrieterreinen zijn allemaal voorzien van een eigen fijnmazig glasvezelnetwerk waardoor ondernemers vrijwel overal kunnen profiteren van alle voordelen van een glasvezel aansluiting.

Bedrijventerreinen Harlingen

Harlingen kent slechts enkele bedrijventerreinen. Het is wel zo dat ze allemaal voorzien zijn van een glasvezelnetwerk.

Oostpoort

Het industriegebied Oostpoort ligt in het noordoosten van Harlingen, is het grootste en biedt ook de meeste mogelijkheden voor ondernemers Niet alleen op het gebied van glasvezel, maar ook vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de haven.

Industriehaven

Met haar directe ligging aan zee is Industriehaven populair bij veel bedrijven, die gerelateerd zijn aan de visserij. Ook deze omgeving biedt uitstekende mogelijkheden om snelle internet verbindingen over glasvezel te gebruiken.

Overige bedrijfslocaties

Naast de eerdere genoemde locaties zijn er ook in de rest van Harlingen mogelijkheden voor aansluitingen op het glasvezelnetwerk. Dat geldt onder meer voor bedrijventerrein Hermes, De Spiker en Koningsbuurt (Keuningsbuorren).

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er verschillende aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan zaken als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. Het is mogelijk om verschillende diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.