+31 76 - 5331331

Glasvezel Harkstede

In Harkstede zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Harkstede beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor voor bedrijven de mogelijkheid ontstaat om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Een toekomstvast groeipad

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad kunt u verschillende diensten en services stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s!

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd in Harkstede

Als u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan biedt een redundante glasvezelverbinding een uitstekende oplossing. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de up-time van uw internetverbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Als u niet zeker weet of de redundantie die u wenst toe te passen ook aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.


Harkstede maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Groningen