+31 76 - 5331331

Glasvezel Quakkenburg in Harkema

Op het bedrijventerrein Quakkenburg in Harkema is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden hangen af van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en de contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Quakkenburg

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen, kan er voor worden gekozen om deze te delen met een andere partij. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. Vervolgens kan iedere partij zijn gewenste diensten direct bij IP Visie afnemen, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar en deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Dubbel uitgevoerde verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor redundantie. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.