+31 76 - 5331331

Glasvezel Felland in Haren

Op het bedrijventerrein Felland in Haren is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Felland

Om op kosten te besparen is het mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij. Hiervoor is het echter wel noodzakelijk dat alle partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen/deelnemers dient te worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaald hiervoor de eenmalige en maandelijkse abonnementskosten. Hierbij is het gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Vervolgens kan iedere partij zijn gewenste diensten afnemen van IP Visie, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen zijn afgeschermd voor de overige partijen. Deze partijen hebben dan ook geen toegang tot u diensten.

Controleer glasvezeltarieven op Felland

Zakelijk Glasvezel op Felland kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Felland met onze uitgebreide Glasvezel Postcodecheck.

Levertijd glasvezel op Felland

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Felland een hoop kijken. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.