Glasvezel Felland in Haren

Op het bedrijventerrein Felland in Haren is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Controleer glasvezeltarieven in Felland

Zakelijk Glasvezel in Felland kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Felland met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Levertijd glasvezel in Felland

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Felland een hoop kijken. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Doe de Glasvezel postcodecheck