+31 76 - 5331331

Glasvezel Boven-Hardinxveld in Hardinxveld-Giessendam

Op het bedrijventerrein Boven-Hardinxveld in Hardinxveld-Giessendam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven op Boven-Hardinxveld

De glasvezeltarieven op Boven-Hardinxveld zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Voer een Glasvezel Postcodecheck uit om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor uw locatie.

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel maakt het mogelijk om op een veiige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data en telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Wanneer u via uw zakelijke glasvezelverbinding belt, dan maakt u gebruik van de techniek VoIP (Voice over IP). Bij IP Visie heeft u keuze uit een tweetal diensten om uw telefoonverkeer via VoIP aan te sluiten op Zakelijk Glasvezel. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.