Glasvezel Hardinxveld-Giessendam

In Hardinxveld-Giessendam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hardinxveld-Giessendam beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Hardinxveld-Giessendam

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hardinxveld-Giessendam, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Langeveer
  • Nieuweweg
  • De Peulen
  • Boven-Hardinxveld

Router

Om van glasvezel gebruik te kunnen maken is het van belang dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Met een Managed router van ons kunt u zorgeloos gebruik maken van uw glasvezelverbinding. Maar u heeft uiteraard ook de mogelijkheid om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed Router: Wanneer u een Managed Router afneemt, dan blijft de glasvezelrouter ons eigendom. Bij een Managed Router heeft u zelf geen toegang tot de router en is er ook geen mogelijkheid om aanpassingen in de standaardinstellingen door te voeren. Wij zijn verantwoordelijk voor de installatie en het beheer van de router. Wanneer er defecten zijn aan de apparatuur, dan zullen wij zonder extra kosten voor vervangende apparatuur zorgen.

  • Routerloos: Het is geen verplichting om een glasvezelrouter bij ons af te nemen. Wanneer u zelf voor de router zorgt, bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.