Glasvezel Hardinxveld-Giessendam

In Hardinxveld-Giessendam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hardinxveld-Giessendam beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hardinxveld-Giessendam die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Langeveer, Nieuweweg, De Peulen en Boven-Hardinxveld.

Deel uw glasvezelverbinding in Hardinxveld-Giessendam

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere partijen. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.

Keuze voor een glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het van belang dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Met een Managed router van IP Visie kunt u zorgeloos gebruik maken van uw glasvezelverbinding. Maar u heeft uiteraard ook de mogelijkheid om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed Router: Wanneer u een Managed Router afneemt, dan blijft de glasvezelrouter eigendom van IP Visie. Bij een Managed Router heeft u zelf geen toegang tot de router en is er ook geen mogelijkheid om aanpassingen in de standaardinstellingen door te voeren. IP Visie is verantwoordelijk voor de installatie en het beheer van de router. Wanneer er defecten zijn aan de apparatuur, dan zal IP Visie zonder extra kosten voor vervangende apparatuur zorgen.

  • Routerloos: Het is geen verplichting om een glasvezelrouter bij IP Visie af te nemen. Wanneer u zelf een glasvezelrouter wilt aanleveren, dan is dit geheel mogelijk. Wel bent u wanneer u zelf voor een glasvezelrouter doet zorgen ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.