+31 76 - 5331331

Glasvezel Weiburg in Harderwijk

Op het bedrijventerrein Weiburg in Harderwijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur. Aan de hand van de postcodecheck krijgt u inzicht in alle tarieven en kunt u desgewenst een offerte aanvragen.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezeltarieven op Weiburg

Zakelijk Glasvezel kent zijn eigen unieke glasvezeltarieven voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Weiburg. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Weiburg

Voor de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Daarnaast dient ook in de aanvraag opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Het is ook mogelijk om extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.