+31 76 - 5331331

Glasvezel Tonsel in Harderwijk

Op het bedrijventerrein Tonsel in Harderwijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur. Aan de hand van de postcodecheck krijgt u inzicht in alle tarieven en kunt u desgewenst een offerte aanvragen.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Tonsel

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijvenpark Tonsel komt er een hoop kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Zowel data als telefonie worden hierbij gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk waardoor u kunt profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het ook mogelijk om een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.