+31 76 - 5331331

Glasvezel Sypel in Harderwijk

Op het bedrijventerrein Sypel in Harderwijk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn hier afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Sypel

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Hiervoor dienen beide (of meerdere) partijen gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere partijen. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.

Redundant uitgevoerde glasvezelverbinding

Wanneer internet van het grootste belang is voor de bedrijfsvoering binnen uw organisatie, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een oplossing. Door te kiezen voor redundantie heeft u zekerheid over de up-time van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren worden toegepast. Zo kan er bijvoorbeeld een verbinding worden afgenomen bij twee verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk om redundantie te bereiken. Om er zeker van te zijn dat de gekozen vorm van redundantie ook aansluit bij uw bedrijfssituatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over redundantie en ook welke vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.