+31 76 - 5331331

Glasvezel Overveld in Harderwijk

Op het bedrijventerrein Overveld in Harderwijk ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Overveld

Elk pand in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, zo ook in Overveld. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager uitvallen. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Overveld is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.