+31 76 - 5331331

Glasvezel Harderwijk

In Harderwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Harderwijk beschikt over een eigen glasvezel ring waarvan het middelpunt wordt gevormd door de centrale aan de Waltorenstraat. Hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal gunstig worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Harderwijk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Harderwijk

In 2011 heeft het glasvezelaanlegbedrijf CAI Harderwijk aangekondigd dat héél Harderwijk zal gaan beschikken over een eigen glasvezelnetwerk. De glasvezelwerkzaamheden hebben enkele jaren geduurd, maar nu kunnen alle inwoners gebruik maken van het glasvezelnetwerk in Harderwijk. In het centrum van Harderwijk staat een centrale van waaruit de glasvezelkabels door de gehele stad lopen. Zo kunnen inwoners en toeristen genieten van supersnel internet over het glasvezelnetwerk.

Glasvezeltarieven in Harderwijk

De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u inzicht krijgen in de actuele eenmalige en maandelijkse tarieven.