+31 76 - 5331331

Glasvezel Vechtpark in Hardenberg

Op het bedrijventerrein Vechtpark in Hardenberg is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn ondermeer afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Het is mogelijk om op dit enorme groeipad verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw waardoor het mogelijk is om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Vechtpark

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan dient u er rekening mee te houden dat er een aantal zaken om de hoek komen kijken. Zo dient u in de aanvraag een aantal bedrijfs- en locatiegegevens op te geven. Verder dient in de aanvraag opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook aangeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.