Glasvezel Hardenberg

In Hardenberg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hardenberg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelinfrastructuur in Hardenberg

Hardenberg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Het middelpunt hiervan is de centrale aan de Lage Doelen. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels als backbone naar de diverse wijken en bedrijventerreinen. Dit zorgt er voor dat ondernemers in Hardenberg vrijwel overal de beschikking hebben over goede breedband voorzieningen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Hardenberg

Hardenberg heeft een viertal bedrijventerreinen. Op vrijwel alle bedrijventerreinen in Hardenberg is er een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven aangesloten kunnen worden.

De Nieuwe Haven

De Nieuwe Haven is met een oppervlakte van ruim 130 hectare veruit het grootste bedrijventerrein van Hardenberg. De Nieuwe Haven beschikt sinds enkele jaren over een eigen glasvezelnetwerk. Dankzij de aanwezigheid van dit netwerk zijn er vrijwel overal op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig. Bedrijven kunnen hierdoor niet alleen eenvoudig, maar ook tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten om zo te gebruik te kunnen maken van Zakelijk Glasvezel.

Broeklanden Zuid

Het bedrijventerrein Broeklanden-Zuid beschikt ook over een glasvezelnetwerk. Dit terrein staat ook wel bekend onder de naam Broeklanden of Kop van Broeklanden.

Haardijk

Op bedrijventerrein Haardijk is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke tarieven worden aangesloten.

Vechtpark

Op bedrijventerrein Vechtpark zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Met Zakelijk Glasvezel beschikt u niet alleen over razendsnel internet, maar is uw bedrijf ook voorzien van een toekomstvast groeipad.