+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijventerrein Hapert in Hapert

Op het bedrijventerrein Hapert in Hapert is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Op dit groeipad kunt u verschillende diensten en services stapelen. De modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk dat er meerdere diensten over dezelfde verbinding kunnen worden afgenomen. Indien u een grotere capaciteit wenst dan 1 Gbit/s, dan kan tegen een meerprijs deze capaciteit worden verhoogd naar 10 Gbit/s.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden op bedrijventerrein Hapert

Op bedrijventerrein Hapert zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Hierbij geldt dat hoe kleiner deze afstand is, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Controleer aan de hand van de Postcodecheck alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Hapert.