Glasvezel Hapert

In Hapert zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hapert beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Het Kempisch Ondernemers Platform was in 2007 initiatiefnemer van de aanleg van een glasvezel netwerk op diverse bedrijventerreinen in de Kempen waaronder ook in Hapert. Vraagbundeling heeft ertoe geleid dat het glasvezel netwerk dan ook daadwerkelijk is aangelegd. Binnen dit glasvezelproject werkten ISK en IP Visie nauw samen, waarbij ondernemers geadviseerd en geïnformeerd werden over de talloze mogelijkheden van glasvezel voor bedrijven.

Bedrijventerrein Hapert

Op het bedrijventerrein in Hapert zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet en contractduur.