+31 76 - 5331331

Glasvezel Hapert

In Hapert zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. Hapert beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven gemakkelijk kunnen worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot het dischtstbijzijnde knooppunt, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hapert die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het Kempisch Ondernemers Platform was in 2007 initiatiefnemer van de aanleg van een glasvezel netwerk op diverse bedrijventerreinen in de Kempen waaronder ook in Hapert. Vraagbundeling heeft ertoe geleid dat het glasvezel netwerk dan ook daadwerkelijk is aangelegd. Binnen dit glasvezelproject werkten ISK, KPN en IP Visie intensief samen, waarbij ondernemers geadviseerd en geïnformeerd werden over de talloze mogelijkheden van glasvezel voor bedrijven.

Bedrijventerrein Hapert

Op het bedrijventerrein in Hapert ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Bekijk de glasvezeltarieven in Hapert

Ieder pand in Hapert (gemeente Bladel) heeft zijn eigen unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw bedrijfspand. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het dichtstbijzijnde netwerk. Alle mogelijkheden en tarieven die gelden voor Hapert kunt controleren met onze Glasvezel Postcodecheck