+31 76 - 5331331

Glasvezel Hapert

In Hapert zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hapert beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het Kempisch Ondernemers Platform was in 2007 initiatiefnemer van de aanleg van een glasvezel netwerk op diverse bedrijventerreinen in de Kempen waaronder ook in Hapert. Vraagbundeling heeft ertoe geleid dat het glasvezel netwerk dan ook daadwerkelijk is aangelegd. Binnen dit glasvezelproject werkten ISK en IP Visie nauw samen, waarbij ondernemers geadviseerd en geïnformeerd werden over de talloze mogelijkheden van glasvezel voor bedrijven.

Bekijk de glasvezeltarieven in Hapert

Ieder pand in Hapert heeft zijn eigen unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw bedrijfspand. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het dichtstbijzijnde netwerk. Alle mogelijkheden en tarieven die gelden voor Hapert kunt controleren met onze Glasvezel Postcodecheck

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op verschillende manieren. Zo is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Bedrijventerrein Hapert

Op het bedrijventerrein in Hapert zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet en contractduur.