+31 76 - 5331331

Glasvezel Jachtsloot in Hank

Op het bedrijventerrein Jachtsloot in Hank is er voor bedrijven de mogelijkheid om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Er is mogelijk om op glasvezel zeer hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Zakelijk glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Jachtsloot

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Hiervoor dienen alle deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige deelnemers. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie, waarbij iedere partij individueel gefactureerd wordt. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.