+31 76 - 5331331

Glasvezel Handel

In Handel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Handel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Handel

In Handel zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige kosten zullen zijn. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Handel, dient u een postcodecheck uit te voeren.

Keuze glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Met een managed router van IP Visie kunt u onbezorgd gebruikmaken van uw glasvezelverbinding. IP Visie zal dan de router voor u installeren en beheren. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te schaffen.

  • Managed Router: Wanneer u een managed router afneemt, dan blijft de glasvezelrouter eigendom van IP Visie. U heeft bij een managed router zelf geen toegang tot de router en er is ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. IP Visie zal verantwoordelijk zijn voor een correcte werking van het apparaat. Bij defecten zal de apparatuur zonder extra kosten worden vervangen.

  • Routerloos: Het afnemen van een glasvezelrouter bij IP Visie is geen verplichting. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om zelf te zorgen voor een geschikte glasvezelrouter. Wanneer u ervoor kiest om zelf een router aan te leveren, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de glasvezelrouter. Let er bij het aanschaffen van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.