+31 76 - 5331331

Glasvezel Halsteren

In Halsteren zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk. Halsteren beschikt nog niet over een eigen glasvezel ring, maar bedrijven kunnen toch worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Halsteren die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Halsteren

In het najaar van 2018 zal er gestart worden om ook de buitengebieden van verschillende gemeenten aan te sluiten op glasvezel. Het Breedbandfonds Brabant wilt graag een versnelde uitrol van het glasvezel netwerk voor de buitengebieden. De aanleg van het glasvezelnetwerk wordt in 2 fases gedaan. Naar verwachting is het de bedoeling dat in 2019 alle buitengebieden aangesloten zijn op het glasvezelnetwerk.

Deel uw glasvezelverbinding in Halsteren

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo kosten te besparen. Hiervoor is het echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo kan er gekozen worden om uw huidige telefooncentrale op locatie te voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.