Glasvezel Hallum

In Hallum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hallum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in Hallum

Elk pand in Hallum heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven. De tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager uitvallen. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Hallum? Doe de postcodecheck voor uitsluitsel.

Aanvullende diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.


Hallum maakt onderdeel uit van de gemeente Noardeast-Fryslân