+31 76 - 5331331

Glasvezel Halfweg

In Halfweg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Halfweg beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten ongeacht de locatie.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Halfweg die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Contract voor Zakelijk Glasvezel afsluiten in Halfweg

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. Er is de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.

Uw bedrijfsvestigingen koppelen doormiddel van Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel wordt het mogelijk om 2 of meer bedrijfsvestigingen met elkaar te verbinden. Hiermee kunt u het beheer vereenvoudigen en zijn data en applicaties op iedere vestiging toegankelijk. Het koppelen van bedrijfsvestigingen doormiddel van glasvezel kan op diverse manieren worden gerealiseerd. Wanneer u wilt beschikken over een optimale Quality of Service voor uw bedrijfspanden, kunt u gebruik maken van een IP-VPN. Het is tevens ook mogelijk om doormiddel van een Ethernet-VPN of een IPSEC-tunnel met eigen firewall over het internet te bouwen om uw bedrijfspanden aan elkaar te koppelen. Naast het koppelen van uw bedrijfspanden kunt u ook een directe koppeling opzetten naar een datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt werken in de Cloud een stuk gemakkelijker, doordat u beschikt over een directe koppeling naar uw eigen apparatuur via een VLAN.


Halfweg maakt onderdeel uit van de gemeente Haarlemmermeer