+31 76 - 5331331

Glasvezel Halfweg

In Halfweg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Halfweg beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten ongeacht de locatie. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Halfweg die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Halfweg ligt in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Tarieven van Zakelijk glasvezel in Halfweg

Iedere locatie in Nederland en dus ook in Halfweg kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk glasvezel. De tarieven van een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk. Controleer doormiddel van onze Glasvezel Postcodecheck de tarieven en mogelijkheden met betrekking tot Zakelijk glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Halfweg.

Uw bedrijfsvestigingen koppelen doormiddel van glasvezel

Met Zakelijk glasvezel wordt het mogelijk om 2 of meer bedrijfsvestigingen met elkaar te verbinden. Hiermee kunt u het beheer vereenvoudigen en zijn data en applicaties op iedere vestiging toegankelijk. Het koppelen van bedrijfsvestigingen doormiddel van glasvezel kan op diverse manieren worden gerealiseerd. Wanneer u wilt beschikken over een optimale Quality of Service voor uw bedrijfspanden, kunt u gebruik maken van een IP-VPN. Het is tevens ook mogelijk om doormiddel van een Ethernet-VPN of een IPSEC-tunnel met eigen firewall over het internet te bouwen om uw bedrijfspanden aan elkaar te koppelen. Naast het koppelen van uw bedrijfspanden kunt u ook een directe koppeling opzetten naar een datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt werken in de Cloud een stuk gemakkelijker, doordat u beschikt over een directe koppeling naar uw eigen apparatuur via een VLAN.