Glasvezel Haelen

In Haelen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Haelen die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Windmolenbos.

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over een enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Met een SIP Trunk kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Uw zakelijke glasvezelverbinding delen in Haelen

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo te kunnen besparen op de kosten. Bij het delen van een glasvezelverbinding is het belangrijk dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een hoofdcontractant aangesteld worden die verantwoordelijk is voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om verschillende diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd en niet zichtbaar voor de overige partijen.

Haelen maakt onderdeel uit van de gemeente Leudal.