Glasvezel Haastrecht

In Haastrecht zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Haastrecht die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Galgoord.

Beschikbaarheid Zakelijk Glasvezel in Haastrecht

Op iedere locatie in Nederland is het mogelijk om Zakelijk Glasvezel te leveren. De eenmalige aansluitkosten van Zakelijk Glasvezel zijn echter afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezel infrastructuur. Wanneer uw bedrijfspand zich op grotere afstand bevind van de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur, dan dient u er rekening mee te houden dat de bijbehorende kosten flink kunnen oplopen. Dit komt omdat de glasvezelverbinding over een grotere afstand gerealiseerd moet worden. Om deze reden kent iedere locatie in Nederland zijn eigen tarieven voor Zakelijk Glasvezel.

VDSL als alternatief in Haastrecht

In Haastrecht kan er niet alleen snel internet worden geleverd via glasvezel, maar hebben bedrijven ook de mogelijkheid om te kiezen voor snel internet via VDSL. VDSL is de opvolger van ADSL en is een perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een snellere internetverbinding voor een vast laag bedrag per maand. Door upgrades in het kopernetwerk wordt er gebruik gemaakt van nieuwe technische mogelijkheden als pair bonding en bonded vectoring waardoor er hoge internetsnelheden van wel 200 Mbit/s kunnen worden gehaald met VDSL. Door verschillende straatkasten via glasvezel aan de wijkcentrales te koppelen, wordt de afstand over koper beperkt waardoor het op veel locaties mogelijk is om hogere internetsnelheden te behalen.


Haastrecht maakt onderdeel uit van de gemeente Krimpenerwaard