+31 76 - 5331331

Glasvezel Haarlemmermeer

In de gemeente Haarlemmermeer zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Haarlemmermeer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Abbenes

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Badhoevedorp

Beinsdorp

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Buitenkaag

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Burgerveen

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Cruquius

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Hoofddorp

Lijnden

Lisserbroek

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Nieuw-Vennep

Rijsenhout

Schiphol

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Schiphol-Rijk

Vijfhuizen

Zwaanshoek

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Zwanenburg

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Er is mogelijk om op glasvezel uitermate hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Haarlemmermeer

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen met verschillende levertijd bepalende factoren. Denk hierbij aan obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.