Glasvezel Haarlemmermeer

In de gemeente Haarlemmermeer zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Haarlemmermeer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Abbenes

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Badhoevedorp

Beinsdorp

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Buitenkaag

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Burgerveen

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Cruquius

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Hoofddorp

Lijnden

Lisserbroek

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Nieuw-Vennep

Rijsenhout

Schiphol

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Schiphol-Rijk

Vijfhuizen

Zwaanshoek

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Zwanenburg

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In Noord-Holland ligt de gemeente Haarlemmermeer. De gemeente is een droogmakerij en telt maar liefst ongeveer 144.500 inwoners. In de grootste plaats Hoofddorp wonen alleen al 73.000 inwoners. Doordat de Luchthaven Schiphol in de gemeente ligt, komen er jaarlijks grote aantallen getallen in Haarlemmermeer. Maar ook de musea en de natuurgebieden in de gemeente, zijn grote toeristische trekpleisters. De gemeente is te bereiken via de autosnelwegen A4, A5, A9 en A44, de provinciale wegen N205, N201, N207, N232 en de N520. Haarlemmermeer is ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, waaronder met de Schiphol-lijn en via diverse waterwegen.

Luchthaven Schiphol in Haarlemmermeer

In het noordoosten van de gemeente Haarlemmermeer ligt de luchthaven Schiphol. Schiphol is de nationale luchthaven van Nederland. De luchthaven bevindt zich op slechts 15 kilometer afstand van Amsterdam. De luchthaven is eigendom van Schiphol Group. Schiphol heeft in het verleden gediend als militair vliegveld. Na de Tweede Wereldoorlog groeide Schiphol Airport zo snel dat er ruimtegebrek ontstond, waardoor uitbouw noodzakelijk was. De luchthaven Schiphol beschikt over maar liefst 6 start-/landingsbanen, en alle faciliteiten van de luchthaven bevinden zich onder een dak. Schiphol beschikt tevens, zoals alle internationale luchthavens (ICAO), over een eigen brandweerkorps.

Schiphol is naast de nationale luchthaven ook een belangrijke luchthaven voor Europa, en is de op vier na drukste luchthaven van Europa. Schiphol zelf is dankzij de vele snelwegen en het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf Schiphol Amsterdam Airport zijn zowel Europese als buitenlandse bestemmingen perfect te bereiken. Dankzij Schiphol Amsterdam Airport is dus ook de gemeente Haarlemmermeer vanuit de gehele wereld bereikbaar.