Glasvezel Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Overal in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Haarlemmerliede

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Halfweg

Spaarndam

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig
Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In de provincie Noord-Holland ligt de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. De gemeente ligt in de buurt van de Randstad en telt ruim 5.500 inwoners. De gemeente ligt midden op het platteland, maar de aanleg van het recreatiegebied Spaarnwoude heeft de gemeente in een locatie veranderd waar jaarlijks vele toeristen op af komen. Naast toerisme is er ook een hoge mate van bedrijvigheid aanwezig in de gemeente dankzij de twee industriegebieden in de gemeente. Doordat deze bedrijvenlocaties flink zijn toegenomen, kunnen zij haast niet meer ontbreken binnen de gemeente. De gemeente is voornamelijk bereikbaar via de autosnelwegen A200 en de A9. Tevens is Haarlemmerliede en Spaarnwoude ook goed bereikbaar via de provinciale wegen N200 en de N202.