+31 76 - 5331331

Glasvezel Waarderpolder in Haarlem

Op het bedrijvenpark Waarderpolder in Haarlem ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van het bedrijvenpark zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijvenpark Waarderpolder

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. IP Visie heeft een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen ter beschikking. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden uitgerust met een SIP trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Wanneer u geen eigen telefooncentrale bezit, dan kunt u met Hosted Telefonie gebruik maken van dezelfde functionaliteiten door een geavanceerde telefooncentrale te huren.