Glasvezel Stephensonstraat in Haarlem

Op het bedrijventerrein aan de Stephensonstraat in Haarlem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Stephensonstraat

De glasvezeltarieven in Stephensonstraat zijn uniek per locatie. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Stephensonstraat met onze uitgebreide postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel in Stephensonstraat bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit opgeven bij de aanvraag. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt afnemen. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Doe de Glasvezel postcodecheck