+31 76 - 5331331

Glasvezel Stephensonstraat in Haarlem

Op het bedrijventerrein aan de Stephensonstraat in Haarlem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Standaard heeft u bij Zakelijk Glasvezel de beschikking over een capaciteit van 1 Gbit/s. Het is mogelijk om dit groeipad te vullen met verschillende aanvullende diensten. Zakelijk Glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het mogelijk wordt om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet langer toereikend is voor uw organisatie, dan is het mogelijk om deze op aanvraag en tegen meerprijs uit te breiden tot 10 Gbit/s.

Levertijd voor Zakelijk Glasvezel op de Stephensonstraat

De gemiddelde levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Op de Stephensonstraat komt er veel bij kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Het proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.