+31 76 - 5331331

Glasvezel Crown Business Center in Haarlem

Op het Crown Business Center in Haarlem ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die gevestigd zijn in de straten van het business center kunnen tegen standaard tarieven beschikken over glasvezel. De tarieven voor een zakelijke glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende dienten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie tegen een meerprijs deze capaciteit voor u uitbreiden naar 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Crown Business Center

Voor Zakelijk Glasvezel geldt er een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op het Crown Business Center. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die deze levertijd verder kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.