+31 76 - 5331331

Glasvezel Haarlem

In Haarlem zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Haarlem beschikt over zowel een uitgebreide infrastructuur op koper als glasvezel. Bedrijven kunnen hierdoor bijna overal in Haarlem tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Haarlem die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel infrastructuur in Haarlem

Net als in andere steden met glasvezel, wordt de glasvezel infrastructuur opgebouwd vanuit een centraal punt. In Haarlem is dat de Damstraat. Vanaf hier starten glasvezelkabels door de hele gemeente. Samen vormen alle glasvezelkabels de Cityring. Ondernemers, winkeliers, zzp´ers en mensen met een kantoor aan huis, kunnen hierdoor bijna overal profiteren van snelle internetverbindingen via glasvezel. Het grootste bedrijventerrein van Haarlem ligt aan de oostkant van de stad, namelijk de Waarderpolder. Vanzelfsprekend kunnen bedrijven die actief zijn in de Waarderpolder ervoor kiezen om al hun communicatie via glasvezel te laten verlopen. Een goede keuze want een glasvezelaansluiting is de basisvoorwaarde voor een stabiele en snelle verbinding voor data en telefonie.

Zakelijk glasvezel voor winkels en zzp´ers

Haarlem telt ruim 150.000 inwoners, is de tweede stad van Noord-Holland en tevens de hoofdstad van deze provincie. Met de gouden straatjes en pittoreske hofjes is de historische binnenstad zeker een bezoek waard. Tegelijkertijd gaat de stad die historie ademt, volledig met de tijd mee, bijvoorbeeld op het gebied van glasvezel. Reggefiber heeft een groot aantal woningen in de Haarlemse wijken Bomenbuurt, Planetenwijk en Overdelft aangesloten op glasvezel. IP Visie is in staat om een Internet only dienst met vaste IP adressen te leveren in dit gebied. Dit is een ideale oplossing voor Zzp’ers, winkels of mensen met een kantoor aan huis.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van uitermate hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Aanvullende diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Haarlem

Zakelijk Glasvezel aanvragen is snel en makkelijk gedaan. Wilt u ook genieten van de voordelen van Zakelijk Glasvezel? Volg dan deze stappen:

Stap 1. Postcodecheck:

Wanneer u in de postcodecheck uw postcode-huisnummercombinatie invoert, krijgt u direct accurate tarieven voor uw locatie. Hierna vraagt u de offerte aan, die u, samen met onze Glasvezel Infogids, onmiddellijk in uw mailbox ontvangt.

Stap 2. Contract:

Wanneer u akkoord bent met de offerte, maken wij een contract op waardoor u in het bezit kunt komen van een Zakelijk Glasvezelverbinding.

Stap 3. Werkzaamheden:

Na ondertekening van het contract worden alle werkzaamheden ingepland en vergunningen aangevraagd. Binnen enkele weken neemt een projectleider contact met u op en wordt een voorlopige opleverdatum gecommuniceerd.

Overige bedrijvenlocaties in Haarlem:

Duinwijk, Schalkwijk, Autoboulevard Pijlslaan, Parkhage, De Richard Holkade, Ekp Westergracht, Stadion Jan Gijzenkade, Stationsplein, Spaarndam, Haarlemmerhoutkwartier.