Glasvezel Haarlem

In Haarlem zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. Haarlem beschikt over zowel een uitgebreide infrastructuur op koper als glasvezel. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Haarlem die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel voor winkels en zzp´ers

Haarlem telt ruim 150.000 inwoners, is de tweede stad van Noord-Holland en tevens de hoofdstad van deze provincie. Met de gouden straatjes en pittoreske hofjes is de historische binnenstad zeker een bezoek waard. Tegelijkertijd gaat de stad die historie ademt, volledig met de tijd mee, bijvoorbeeld op het gebied van glasvezel. Reggefiber heeft een groot aantal woningen in de Haarlemse wijken Bomenbuurt, Planetenwijk en Overdelft aangesloten op glasvezel. IP Visie is in staat om een Internet only dienst met vaste IP adressen te leveren in dit gebied. Dit is een ideale oplossing voor Zzp’ers, winkels of mensen met een kantoor aan huis.

Glasvezel infrastructuur in Haarlem

Net als in andere steden met glasvezel, wordt de glasvezel infrastructuur opgebouwd vanuit een centraal punt. In Haarlem is dat de Damstraat. Vanaf hier starten glasvezelkabels door de hele gemeente. Samen vormen alle glasvezelkabels de Cityring. Ondernemers, winkeliers, zzp´ers en mensen met een kantoor aan huis, kunnen hierdoor bijna overal profiteren van snelle internetverbindingen via glasvezel. Het grootste bedrijventerrein van Haarlem ligt aan de oostkant van de stad, namelijk de Waarderpolder. Vanzelfsprekend kunnen bedrijven die actief zijn in de Waarderpolder ervoor kiezen om al hun communicatie via glasvezel te laten verlopen. Een goede keuze want een glasvezelaansluiting is de basisvoorwaarde voor een stabiele en snelle verbinding voor data en telefonie.

Glasvezelnetwerk in historisch Haarlem

Haarlem is goed bereikbaar. De mogelijkheden voor parkeren in de binnenstad zijn echter beperkt, wel zijn er diverse parkeergarages. De stad heeft twee stations, waardoor Haarlem makkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Ideaal, om vanuit station Haarlem, dat uiteraard ook is aangesloten op het glasvezelnetwerk, een van de vijftien musea te bezoeken. Het Frans Hals museum en het Teylersmuseum, dat zich richt op kunst en wetenschap, zijn de twee bekendste musea van Haarlem. Overigens heeft station Haarlem zelf iets weg van een openlucht museum. Het stationsgebouw van meer dan honderd jaar oud is gebouwd in Art Nouveau stijl. Bekijk zeker de prachtige tegeltableaus. Haarlem telt volgens de city marketing site van de gemeente meer dan 4.000 rijks- en gemeentemonumenten. Een deel van deze Haarlemse monumentale gebouwen is in trek als vergader- of congreslocatie. De aanwezigheid van de glasvezel infrastructuur zorgt ervoor dat de vergader- en congreslocaties die zijn aangesloten op deze infrastructuur beschikken over goede netwerkverbindingen.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Haarlem

Zakelijk Glasvezel aanvragen is snel en makkelijk gedaan. Wilt u ook genieten van de voordelen van glasvezel? Volg dan deze stappen:

Stap 1. Postcodecheck:

Wanneer u in de postcodecheck uw postcode-huisnummercombinatie invoert, krijgt u direct accurate tarieven voor uw locatie. Hierna vraagt u de offerte aan, die u, samen met onze Glasvezel Infogids, onmiddellijk in uw mailbox ontvangt.

Stap 2. Contract:

Wanneer u akkoord bent met de offerte, maken wij een contract op waardoor u in het bezit kunt komen van een Zakelijk Glasvezelverbinding.

Stap 3. Werkzaamheden:

Na ondertekening van het contract worden alle werkzaamheden ingepland en vergunningen aangevraagd. Binnen enkele weken neemt een projectleider contact met u op en wordt een voorlopige opleverdatum gecommuniceerd.

Overige bedrijvenlocaties in Haarlem: Duinwijk, Schalkwijk, Autoboulevard Pijlslaan, Parkhage, De Richard Holkade, Ekp Westergracht, Stadion Jan Gijzenkade, Stationsplein, Spaarndam, Haarlemmerhoutkwartier.