Glasvezel Haarlem

In Haarlem zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Haarlem beschikt over zowel een uitgebreide infrastructuur op koper als glasvezel. Bedrijven kunnen hierdoor bijna overal in Haarlem tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Glasvezel infrastructuur in Haarlem

Net als in andere steden met glasvezel, wordt de glasvezel infrastructuur opgebouwd vanuit een centraal punt. In Haarlem is dat de Damstraat. Vanaf hier starten glasvezelkabels door de hele gemeente. Samen vormen alle glasvezelkabels de Cityring. Ondernemers, winkeliers, zzp´ers en mensen met een kantoor aan huis, kunnen hierdoor bijna overal profiteren van snelle internetverbindingen via glasvezel. Het grootste bedrijventerrein van Haarlem ligt aan de oostkant van de stad, namelijk de Waarderpolder. Vanzelfsprekend kunnen bedrijven die actief zijn in de Waarderpolder ervoor kiezen om al hun communicatie via glasvezel te laten verlopen. Een goede keuze want een glasvezelaansluiting is de basisvoorwaarde voor een stabiele en snelle verbinding voor data en telefonie.

Zakelijk glasvezel voor winkels en zzp´ers

Haarlem telt ruim 150.000 inwoners, is de tweede stad van Noord-Holland en tevens de hoofdstad van deze provincie. Met de gouden straatjes en pittoreske hofjes is de historische binnenstad zeker een bezoek waard. Tegelijkertijd gaat de stad die historie ademt, volledig met de tijd mee, bijvoorbeeld op het gebied van glasvezel. Reggefiber heeft een groot aantal woningen in de Haarlemse wijken Bomenbuurt, Planetenwijk en Overdelft aangesloten op glasvezel. IP Visie is in staat om een Internet only dienst met vaste IP adressen te leveren in dit gebied. Dit is een ideale oplossing voor Zzp’ers, winkels of mensen met een kantoor aan huis.

Mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerreinen in Haarlem

Haarlem beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om een aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren. Zakelijke glasvezelverbindingen kennen een modulaire- en schaalbare opbouw, hierdoor kan glasvezel voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet worden.

Waarderpolder

Op bedrijvenpark Waarderpolder is een glasvezelnetwerk aanwezig. Dankzij dit netwerk is het voor bedrijven mogelijk om eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden een glasvezelaansluiting te realiseren. bedrijvenpark Waarderpolder is een van dé grootste bedrijventerreinen van Nederland. Waarderpolder beschikt over een parkmanagement dat voor diverse faciliteiten zorgt waaronder een collectieve beveiliging, onderhoud en natuurlijk de benodigde voorzieningen voor de aanleg van glasvezelverbindingen.

Meer informatie over bedrijvenpark Waarderpolder is beschikbaar via www.waarderpolder.nl

Stephensonstraat

Op het bedrijventerrein aan de Stephensonstraat zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Haarlem.

Glasvezel op overige bedrijvenlocaties in Haarlem

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijvenlocaties ook mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel kan geleverd worden aan bedrijven die gevestigd zijn op Duinwijk, Schalkwijk, Autoboulevard Pijlslaan, Parkhage, De Richard Holkade, Ekp Westergracht, Stadion Jan Gijzenkade, Stationsplein, Spaarndam en Haarlemmerhoutkwartier.

Datacenters in Haarlem

Haarlem kent een tweetal datacenters. Het voormalige EvoSwitch datacenter gevestigd aan de J.W. Lucasweg 35 is tegenwoordig in eigendom van Iron Mountain. In dit datacenter kunnen wij alle vormen van connectiviteit leveren. Dat kan variëren van internet verbindingen van 2 Mbps tot 10 Gbps en diensten zoals Private Lines, Ethernet VPN of Dark Fiber. Hetzelfde geldt ook voor het voormalige NL-DC datacenter aan de A. Hofmanweg 1 in Haarlem. Ook hier is een grote verscheidenheid aan diensten over glasvezel te leveren.

Doe de glasvezel postcodecheck