+31 76 - 5331331

Glasvezel Brammelo in Haaksbergen

Op het bedrijventerrein Brammelo in Haaksbergen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Op glasvezel kunnen uitermate hoge internetsnelheden gehaald worden, 1000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Brammelo

De glasvezeltarieven in Brammelo zijn uniek per locatie. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Brammelo aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck.