+31 76 - 5331331

Glasvezel Haaksbergen

Voor bedrijven zijn er in Haaksbergen voldoende mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hiermee beschikken zij over een toekomstvaste breedbandconnectie waarover diverse diensten zoals snel internet geleverd kan worden. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Haaksbergen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding in Haaksbergen

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding zijn. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd van de andere partijen om zo de privacy te kunnen blijven waarborgen.

Uw bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer uw twee of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Uw bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een IP VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met behulp van een Ethernet VPN vestigingen te koppelen of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook nog de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Overige bedrijvenlocaties in Haaksbergen

Stepelerveld, De Greune, De Hoeve (Sint-Isidorushoeve)