Glasvezel Haaksbergen

Voor bedrijven zijn er in Haaksbergen volop mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hiermee beschikken zij over een toekomstvaste breedband connectie waarover diverse diensten zoals snel internet geleverd kan worden.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Haaksbergen

Haaksbergen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Vanuit de centrale aan de Kortenaerstraat vertrekken glasvezelringen naar de omliggende wijken en bedrijventerreinen.

Hierdoor ontstaan er voor vrijwel alle bedrijven in Haaksbergen uitstekende mogelijkheden om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een zakelijke glasvezelverbinding.

Bedrijventerreinen in Haaksbergen

Haaksbergen beschikt over diverse bedrijventerreinen:

  • Het Varck
  • Stepelo
  • Brammelo

Overige bedrijvenlocaties in Haaksbergen

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Haaksbergen voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die op Stepelerveld, De Greune en De Hoeve (Sint-Isidorushoeve) gevestigd zijn kunnen ook op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Haaksbergen aangesloten worden.

Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair van opbouw, waardoor een aansluiting voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet kan worden.

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst internet geleverd. Naast snel internet zijn er nog diverse andere diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan Hosted TelefonieCloud Connect of een Ethernet VPN.

De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er maximaal afgenomen kunnen worden. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.