+31 76 - 5331331

Glasvezel Grootschermer

In Grootschermer zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de gemeente Alkmaar ligt het lintdorp Grootschermer. Het dorp telt rond de 1.000 inwoners.

Zakelijk glasvezeltarieven in Grootschermer

In Grootschermer geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Grootschermer, dient u een postcodecheck uit te voeren.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VOIP bellen, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.